Are trei stele Michelin si din aprilie va fi bucatarul sef al unui restaurant de top din Bucuresti. Stii despre cine vorbesc?
Despre nimeni altul decat Juan Amador! Are o tehnica desavarsita si incepand cu 12 aprilie 2011 ii poti degusta "impresiile" culinare la restaurantul Heritage, din Bucuresti.
In editia de aprilie a Good Food, v-am pregatit un interviu cu acest artist al jocului cu arome si texturi.
In plus, intra pe goodfood.ro si vei gasi o galerie foto cu minunatele lui creatii culinare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii