Stiai ca poti sa folosesti otetul balsamic pentru multe alte feluri decat pentru o salata?

Incearca urmatoarea marinada: un pic de ulei de masline alaturi de un strop de otet bun si cateva ierburi aromatice. Iata un sos care nuanteaza gustul legumelor, potenteaza dulceata rosiilor sau fragezeste carnea la gratar.

Ce-ar fi sa incepi cu Aripioare in sos grecesc?

Se condimenteaza aripioarele de pui cu sare si piper, iar pentru a da savoare preparatului, se prajesc intr-un sos facut din usturoi pisat, miere, ketchup, lamaie, boia, sare, piper si otet balsamic. Se lasa pe foc pana se leaga bine compozitia si se serveste, pentru o masa perfecta, alaturi de un vin alb demi-dulce.

Indiferent ca alegi sardine pe gratar cu ardei copti si otet balsamic,  aripioare in sos grecesc sau salata de capsuni cu branza, indrazneste si incearca otetul balsamic in combinatii suprinzatoare. 

Celelalte 9 propuneri delicioase cu otet blasamic le poti citi pe http://www.goodfood.ro!

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto