Noi idei pentru 2011 de la Good Food

Dureaza doar 10 minute sa o gatesti si are de doua ori mai multe proteine decat orezul brun. Are o aroma subtila si nu contine gluten. 

Noi idei pentru 2011 de la Good Food

Ingredientul minune descris mai sus este quinoa, o cereala ce poate fi folosita cu usurinta in locul orezului sau cuscusului. Pentru o salata consistenta, amesteca quinoa cu ierburi aromatice, frunze de salata si dressingul tau preferat.

Versatile si pline de beneficii (sursa buna de proteine si aminoacizi esentiali), boabele de soia, cunoscute si sub denumirea de edamame, sunt ideale pentru vegetarieni si vegani. Insa, pentru a fi sigur de calitatea boabelor de soia alese, iti recomandam sa cumperi boabe de soia organice si sa le eviti pe cele modificate genetic.

Descopera mai multe ingrediente versatile, asa cum sunt boabele de soia sau quinoa, in editia de februarie a Good Food Romania sau online pe www.goodfood.ro si vei avea parte de un inceput de an sanatos!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi