Cupa Etapei Bucureşti
Piaţa Constituţiei, 7-9 mai 2010

Cel Mai Mare Eveniment Gastronomic din România!
Prima competiţie gastronomică din istoria României certificată şi înregistrată în programul internaţional al W.A.C.S. (World Association of Chefs Societies)

Competiţie Gastronomică Continentală
Cel mai interesant, incitant, provocator proiect culinar din România!
Un show culinar oferit de cei mai buni specialişti ai artei culinare, evaluaţi de un juriu internaţional de maeştri

Organizatorii evenimentului: Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ
Co-organizatori: Familia Toneli, Zahăr Mărgăritar

SPECIAL GUEST STAR: MIROSLAV KUBEC - Director Continental al W.A.C.S.
PREŞEDINTELE JURIULUI: Maestrul Ştefan Bercea
GAZDA EVENIMENTULUI:  Maestrul Antonio Passarelli

Ţări reprezentate în cadrul Etapei Bucureşti:
România, Cehia, Canada, Turcia, Franţa, Elveţia, Finlanda, Belgia, Italia, Israel, Cipru

COMPONENŢA ECHIPEI DE EVALUARE PENTRU GRUPA PROFESIONIŞTI:
Panayotis Hadijsmeou (Cipru), Vătafu Gheorghe (România), Cornelia Ghişoi (România), Gabriela Berechet (România), Jyrki Yli-Uotila (Finlanda), Nicu Urs (România), Silvian Miron (România), Stamatis Valtas (Grecia), Robert Man (România)

COMPONENŢA ECHIPEI DE EVALUARE PENTRU GRUPA AMATORI:
Petrişor Tănase (România), Adam Enav (Israel), Florin Teodorescu (România), Iustinian Radu (România), Răzvan Cucui (România), Pop Adrian (România)

SOMELIERI: Sergiu Nedelea

Structura competiţiei IMPORTANT!
Începând de la etapa Bucureşti din 2010 competiţia va fi structurată pe grupe de profesionişti şi amatori

Vineri, 7 mai 2010     
Clasa Preparate Culinare Reci

A. Secţiunea Antreuri, Expoziţie de Artă Culinară
B. Secţiunea Dulciuri şi Patiserie
C.Secţiunea Creaţie      
D.Secţiunea Meniu Alternativ     

Sâmbătă, 8 mai 2010
Clasa Gătit în Aer Liber

E. Secţiunea Plită
F. Secţiunea Grătar
G. Secţiunea Ceaun
H. Secţiunea Creaţie     

Atât profesioniştii, cât şi amatorii se pot înscrie la una sau mai multe secţiuni!

Premiile etapei Bucureşti sunt în valoare de peste 15.000 euro!

Duminică, 9 mai 2010
Program de demonstraţii de artă culinară
Gastro Show-uri oferite de:
Maestrul Nicu Urs - bucătărie chinezească, Maestrul Cornelia Ghişoi - dulciuri, Maestrul Petrişor Tănase - bucătărie africană, George Catană - dulciuri, Dragoş Bercea - meniu cu specific vânătoresc, Septimiu Crişan - meniu la plită, Maestrul Antonio Passarelli - meniu italian, Sergiu Nedelea - parada somelierilor, Maestrul Pop Adrian - proţap

Mai multe informaţii:
www.campionatdegatit.ro

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto
  • cely snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Interesant. Pacat ca nu pot particia.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    Tare,tare interesant...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

    Felicitari pentru articol si multumim pentru informare !

  • Fara foto

    Sidy, 20 martie 2010

    Vai ce fain !!! Silvye daca mergi sa faci poze multe sa vedem si noi....

  • Fara foto

    Silvia, 19 martie 2010

    Multumim pentru informare,sper sa ajug sa urmaresc si eu acest spectacol culinar.