Campionatul International de Gatit în Aer Liber 2010

Cupa Etapei Bucureşti Piaţa Constituţiei, 7-9 mai 2010 Cel Mai Mare Eveniment Gastronomic din România! Prima competiţie gastronomică din istoria României certificată şi înregistrată în programul internaţional al W.A.C.S. (World Association of Chefs Societies) Competiţie Gastronomică Continentală Cel mai interesant, incitant, provocator proiect culinar din România! Un show culinar oferit de cei mai buni specialişti ai artei culinare, evaluaţi de un juriu internaţional de maeştri

Campionatul International de Gatit în Aer Liber 2010

Organizatorii evenimentului: Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ

Co-organizatori: Familia Toneli, Zahăr Mărgăritar

SPECIAL GUEST STAR: MIROSLAV KUBEC - Director Continental al W.A.C.S.

PREŞEDINTELE JURIULUI: Maestrul Ştefan Bercea

GAZDA EVENIMENTULUI: Maestrul Antonio Passarelli

Ţări reprezentate în cadrul Etapei Bucureşti:

România, Cehia, Canada, Turcia, Franţa, Elveţia, Finlanda, Belgia, Italia, Israel, Cipru

COMPONENŢA ECHIPEI DE EVALUARE PENTRU GRUPA PROFESIONIŞTI:

Panayotis Hadijsmeou (Cipru), Vătafu Gheorghe (România), Cornelia Ghişoi (România), Gabriela Berechet (România), Jyrki Yli-Uotila (Finlanda), Nicu Urs (România), Silvian Miron (România), Stamatis Valtas (Grecia), Robert Man (România)

COMPONENŢA ECHIPEI DE EVALUARE PENTRU GRUPA AMATORI:

Petrişor Tănase (România), Adam Enav (Israel), Florin Teodorescu (România), Iustinian Radu (România), Răzvan Cucui (România), Pop Adrian (România)

SOMELIERI: Sergiu Nedelea

Structura competiţiei IMPORTANT!

Începând de la etapa Bucureşti din 2010 competiţia va fi structurată pe grupe de profesionişti şi amatori

Vineri, 7 mai 2010

Clasa Preparate Culinare Reci

A. Secţiunea Antreuri, Expoziţie de Artă Culinară

B. Secţiunea Dulciuri şi Patiserie

C.Secţiunea Creaţie

D.Secţiunea Meniu Alternativ

Sâmbătă, 8 mai 2010

Clasa Gătit în Aer Liber

E. Secţiunea Plită

F. Secţiunea Grătar

G. Secţiunea Ceaun

H. Secţiunea Creaţie

Atât profesioniştii, cât şi amatorii se pot înscrie la una sau mai multe secţiuni!

Premiile etapei Bucureşti sunt în valoare de peste 15.000 euro!

Duminică, 9 mai 2010

Program de demonstraţii de artă culinară

Gastro Show-uri oferite de:

Maestrul Nicu Urs - bucătărie chinezească, Maestrul Cornelia Ghişoi - dulciuri, Maestrul Petrişor Tănase - bucătărie africană, George Catană - dulciuri, Dragoş Bercea - meniu cu specific vânătoresc, Septimiu Crişan - meniu la plită, Maestrul Antonio Passarelli - meniu italian, Sergiu Nedelea - parada somelierilor, Maestrul Pop Adrian - proţap

Mai multe informaţii:

www.campionatdegatit.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise