Expo Drink & Wine 2012, intre 31 octombrie - 4 noiembrie

„O carte, un prieten, o sticla cu vin iti aduc fericirea”, scria Moliere, insa drumul parcurs de vin, de la butuc la pahar, cunoaste o evolutie interesanta si complexa, finalizata cu pastrarea si comercializarea produselor viticole. In perioada 31 octombrie - 4 noiembrie, are loc cea de-a 15 editie a Expo Drink & Wine 2012 - Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice, la Romexpo. 

Expo Drink & Wine 2012, intre 31 octombrie - 4 noiembrie

Evenimentul se adreseaza atat expertilor si specialistilor din domeniul HORECA interesati de noi echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor sau de noi piete de desfacere, cat si publicului larg, aflat in cautarea de noi soiuri, idei de cadouri sau exemplare de colectie.

Tematica Expo Drink & Wine 2012 va cuprinde un vast portofoliu de produse:

- Vinuri albe, rosii si rose provenite din podgorii autohtone, dar si de renume international Vinuri spumante, obtinute dupa metoda traditionala Champenoise, in sortimentele alb si rose (brut, sec, demisec, demidulce)

- Bauturi nealcoolice (sucuri, concentrate din fructe, ape minerale)
- Bauturi alcoolice (vermut, tuica, rachiuri naturale, distilat din vin, whisky, gin, vodca, lichioruri, rom etc.)
- Produse chimice destinate viticulturii
- Echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor
- Masini si utilaje pentru spalarea recipientilor si imbutelierea bauturilor
- Ambalaje pentru bauturi
Punctele de atractie ale evenimentului din aceasta toamna vor fi degustarile si demonstratiile realizate de catre reprezentantii Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania, somelieri si experti, care vor promova vinurile de calitate in randul tuturor celor interesati sa se initieze in universul celor mai fine arome sau sa-si cultive aceasta pasiune.

Expo Drink & Wine 2012 vine in completarea tematicilor targurilor ALIMENTA (Targ International pentru industria alimentara) si INDAGRA (Targ International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei), desfasurate in aceeasi perioada, pentru un bilant de toamna al sectorului agro-alimentar din Romania.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise