„O carte, un prieten, o sticla cu vin iti aduc fericirea”, scria Moliere, insa drumul parcurs de vin, de la butuc la pahar, cunoaste o evolutie interesanta si complexa, finalizata cu pastrarea si comercializarea produselor viticole. In perioada 31 octombrie - 4 noiembrie, are loc cea de-a 15 editie a Expo Drink & Wine 2012 - Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice, la Romexpo. 

Evenimentul se adreseaza atat expertilor si specialistilor din domeniul HORECA interesati de noi echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor sau de noi piete de desfacere, cat si publicului larg, aflat in cautarea de noi soiuri, idei de cadouri sau exemplare de colectie.

Tematica Expo Drink & Wine 2012 va cuprinde un vast portofoliu de produse:
- Vinuri albe, rosii si rose provenite din podgorii autohtone, dar si de renume international Vinuri spumante, obtinute dupa metoda traditionala Champenoise, in sortimentele alb si rose (brut, sec, demisec, demidulce)
- Bauturi nealcoolice (sucuri, concentrate din fructe, ape minerale)
- Bauturi alcoolice (vermut, tuica, rachiuri naturale, distilat din vin, whisky, gin, vodca, lichioruri, rom etc.)
- Produse chimice destinate viticulturii
- Echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor
- Masini si utilaje pentru spalarea recipientilor si imbutelierea bauturilor
- Ambalaje pentru bauturi
Punctele de atractie ale evenimentului din aceasta toamna vor fi degustarile si demonstratiile realizate de catre reprezentantii Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania, somelieri si experti, care vor promova vinurile de calitate in randul tuturor celor interesati sa se initieze in universul celor mai fine arome sau sa-si cultive aceasta pasiune.  

Expo Drink & Wine 2012 vine in completarea tematicilor targurilor ALIMENTA (Targ International pentru industria alimentara) si INDAGRA (Targ International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei), desfasurate in aceeasi perioada, pentru un bilant de toamna al sectorului agro-alimentar din Romania.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii