EXPO DRINK & WINE 2013 aduce concursuri, demonstratii si workshopuri

In perioada 30 octombrie - 03 noiembrie 2013, Romexpo va invita sa participati la EXPO DRINK & WINE - Targ de Vinuri, Bauturi Alcoolice si Non-alcoolice.

EXPO DRINK & WINE 2013 aduce concursuri, demonstratii si workshopuri

Miercuri - Sambata, 30 octombrie - 2 noiembrie 2013, 11:00 - 12:00 si 14:00 – 15:00 – Pavilionul Central, Nivelul 7.70 (Etajul 2), stand 306, ROMEXPO

"Scoala vinului" este organizata de Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR) si reprezinta o oportunitate pentru participanti de a acumula cunostinte tehnologice si senzoriale despre arta degustarii vinului. Seminariile constau in explicarea tehnicii degustarii vinurilor, tipuri de pahare vs. tipuri de vinuri, aprecierea specifica tipurilor de vin alb/roze/rosu/efervescente si exemplificari cu produsele expozantilor.

Vorbitori:

Dan Boboc, Presedinte ADAR

Lucia Parvu, Vicepresedinte ADAR

Diana Pavelescu, Secretar General ADAR

Catalin Paduraru, Wine Ambasador ADAR

11:00 - 18:00 (vineri – sambata); 11:00 - 13:00 (duminica) – Pavilionul Central, Nivelul 7.70 (Etajul 2), ROMEXPO

Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR) organizeaza sesiuni de degustari la standurile expozantilor, unde membrii ADAR vor asigura suport si explicatii vizitatorilor targului. Participantii la aceste sesiuni vor completa fise de degustare si in functie de aprecierile acestora, duminica, 3 noiembrie 2013, ora 14:00, se va desemna “Vinul anului 2013 – EXPO DRINK & WINE”.

11:00 - 18:00 (vineri – sambata); 11:00 - 15:00 (duminica) – Pavilionul Central, Nivelul 7.70 (Etajul 2), ROMEXPO

Demonstratii si workshopuri interactive organizate de Barmania. In cadrul acestora barmani recunoscuti vor prezenta retete de cocktailuri, se vor realiza degustari de bere, vin si alte bauturi alcoolice, precum si prezentari de diferite tipuri de spirtoase.

11:00 - 18:00, Miercuri si Joi, 30 - 31 octombrie 2013 – Pavilionul Central, Nivelul 7.70 (Etajul 2), ROMEXPO

Etapa „Bere” si Etapa „Somelier” din cadrul concursului national de bartending „BARMANIADA 2013”, editia a V-a. Barmani din toata tara vor raspunde acestei provocari, demonstrand in fata juriului de specialitate si a publicului, atat calitatile lor de somelieri, cat si cele de berari priceputi.

Program de vizitare:

30.10.2013 - 02.11.2013 intre orele 10:00 - 18:00.

03.11.2013, intre orele: 10:00 - 16:00.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor