Dacă vreţi să aflaţi noile tendinţe practicate în ţările cu tradiţie în ceea ce priveşte prepararea şi prezentarea unor băuturi din ceai şi cafea, atunci trebuie să fiţi în Bucureşti între 12-18 septembrie 2011 ca să participaţi la TEA&COFFEE Festival.
Puteţi lua parte la concerte, workshop-uri şi ceremonii de servire a ceaiului şi cafelei, practicate în: Japonia, Anglia, India, Brazilia, Turcia şi Argentina.
Locaţiile acestor evenimente, cu iz de ceai şi cafea, reunite sub numele Tea&Coffee Festival sunt: Ceai La Vlaicu (str. Aurel Vlaicu nr. 47), Grădina Verona - Cărtureşti (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15), Cafepedia Romană (str. Pictor Verona nr. 2), Serendipity (str. Dumbrava Roşie nr. 12), Ceainăria Rendez-Vous Ambiance (Calea Floreasca nr. 102), Cafeneaua Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18) şi Godot Café -Teatru (Str. Blănari nr. 14).
Festivalul se va încheia între 16-18 septembrie cu o expoziţie desfăşurată la Sala Dalles unde puteţi găsi diverse sortimente, produse şi accesorii folosite la prepararea şi servirea ceaiului şi cafelei.
Pe parcursul expoziţiei de la Sala Dalles veţi putea participa la demonstraţii de preparare a cocktail-urilor din ceai şi cafea, de către doi dintre cei mai buni barista (barista - specialist în prepararea cafelei şi băuturilor pe bază de cafea) din lume. Pe parcursul celor trei zile ale expoziţiei de la Sala Dalles se vor desfăşura şi alte momente artistice precum prezentări de modă şi demonstraţii de tango, ce fac trimitere la elemente ale culturii ţărilor cu tradiţie în producerea, consumul şi prepararea de ceai şi cafea.
Vestea cea bună este că vizitatorii expoziţiei vor avea, de asemenea, posibilitatea să aleagă şi să testeze, în funcţie de preferinţe, diverse sortimente de ceai şi cafea. Programul de vizitare al expoziţiei din cadrul Tea&Coffee Festival 2011 este 9:00 - 21:00. Intrarea este liberă.
Găsiţi mai multe detalii pe tea-coffee.ro şi programul pe scurt în posterul de mai jos.


Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii