Satui de vesnicii mici la gratar, Metropotam si Readers Cafe si-au propus sa faca un food fest care sa rupa gura targurilor (culinare). Asadar, va prezentam evenimentul organizat la sfarsitul acestei luni, un festival de mancare buna, o adevarata delicatesa pentru papilele gustative ale curiosilor.

Ca ne place mancarea buna si ca suntem gurmanzi nu e o noutate. Ca orasul e plin de surprize la nivel de oferta de gusturi si de preparate, nici asta nu e ceva nou. In schimb, Bucurestiului ii lipseau sarea si piperul de la targurile culinare, evenimente dominate de cele mai multe ori de kitsch si fara o propunere concreta de preparate delicioase.

Prima editie a festivalului Orasu’n Bucate va avea loc in data de 30 octombrie 2011, incepand cu ora 10.00, in fata Centrului Metropolis (Grigore Alexandrescu 89-97, aproape de Stefan cel Mare si Piata Victoriei) intr-o duminica in care fie ploaie, fie soare, sunteti asteptati cu delicii de tot felul.

Evenimentul va avea loc in corturi special amenajate si incalzite, unde vor fi prezente cele  mai tari restaurante pe specificuri, de la indian la restaurante eco, de la dulciuri pana la cele mai picante preparate.

Primele restaurante confirmate:
Raw.z, cu preparate raw si vegan
Kumar's Agra Palace, care vor veni cu preparate picante indiene
Simbio, care ne vor aduce dulciuri si alte bunatati
Fitto Caffe, care vor veni cu un meniu sanatos, legume si fructe
Taverna Maria, cu mancaruri grecesti
Red Angus Steak House, cu fripturici si gratare
Zen Sushi, cu delicatese japoneze

Participarea poate fi confirmata atat in pagina de eveniment Metropotam, cat si pe Facebook.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii