Pe 10 iunie se anunţă o zi frumoasă de vară nu doar din punct de vedere meteorologic, ci şi din punct de vedere gastronomic. Radu Popovici ne invită ca după ce ne-am votat primarii să trecem pe la terasa localului Antique Bistro & Wines între orele 12:00 şi 17:00 pentru un adevărat dezmăţ culinar la grătar. Vor fi servite 5 feluri de mâncare, câte 3 pahare de vin şi unul de proseco, toate într-o atmosferă încântătoare. 
 
"Terasa Antique Bistro & Wines o veţi găsi uşor; este un loc intim şi plăcut, plin de flori. Acolo voi găti pentru dumneavoastră pe grătarele puse la dispoziţie de campinggrill.ro. Credeţi-mă, nu este puţin lucru, căci aceste grătare au câteva particularităţi de construcţie şi design care le permit să fie extrem de versatile. Ştiu ce vorbesc, am unul şi acasă şi am gătit de câteva ori pe el.", ne spune Radu Popovicihttp://www.reteteleluiradu.ro/.
 
Meniul oferit este (toate felurile vor fi gătite la grătar):
  • Rulouri de vinete umplute cu ricotta şi servite cu un coulis de roşii
  • Risotto cu creveţi
  • Piept de raţă gătit pe placă de cedru şi servit cu sos de stafide şi mentă
  • Muşchi de porc învelit în bacon, alături de cartofi copţi cu rozmarin
  • Frigărui de fructe cu sos de smantana, miere si mirodenii
La acestea, se adaugă trei pahare cu vinuri rose şi roşii (sunt excelente, le cunosc bine) şi un pahar cu proseco, oferit de. Plus, câteva poveşti interesante despre preparate şi ingrediente, dar mai ales despre cultura gătitului în aer liber, pe care vi le voi spune în timp ce grătarele lucrează.
 
Sunt doar 25 de locuri disponibile, iar preţul pentru toate acestea este de 75 lei/persoană.
Pentru rezervări sunaţi la: 0768.924.906 sau 0724.267.909.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii