Zen Sushi deschide inca un restaurant, pe langa cel din Calea Serban Voda, nr.86. Acum il puteti vizita si intr-un loc nou.
Daca vreti sa degustati din preparatele specifice bucatariei traditionale japoneze intr-o atmosfera placuta, nu mai stati pe ganduri: un nou restaurant Zen Sushi se deschide pe str. Grigore Alexandrescu, nr. 56 in zona Piata Victoriei.
Fie ca sunteti iubitori de legume, fructe de mare, carne de pui sau de vita la Zen Sushi aveti garantia calitatii si prospetimii fiecarui fel din meniu. Experienta Zen in arta culinara pleaca de la premiza ca mancarea este mai buna atunci cand este preparata din cele mai proaspete ingrediente.
De asemenea, la Zen Sushi puteti vedea cum se prepara mancarea pe care ati comandat-o, de la faimoasele role Maki pana la sofisticatele Sashimi pregatite migalos din peste crud si din cele mai fine ingrediente. Principalele feluri de mancare sunt asezonate cu cele mai delicioase sosuri. Alte minunatii din meniul Zen sunt tofu steak, pestele crud facut rulou stropit cu sos de soia si inmuiat generos in pasta iute wasabi, plus orezul si legumele care il insotesc.
Pentru a trai cu adevarat o experienta maxima, puteti sa va delectati si cu cateva masuri de sake atent selectionat, cu o inghetata de ceai verde sau cu o bere speciala, importata direct din Japonia. In completarea festinului culinar puteti alege un desert din fructe cu dressing de cocos care sa va indulceasca atat simturile cat si spiritul.
Asadar, Zen Sushi va asteapta cu betele deschise!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii