O reteta delicioasa cu oua, foarte aratoasa si gustoasa. Este un aperitiv perfect pentru masa de Paste.
Ingrediente:
-4 oua
-150 ml smantana
-sae, piper
Am batut 4 oua cu 150 ml smantana,sare,piper,condimente dupa gustul fiecarui.Am turnat compozita intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.Am pus randuri de rondele de masline si din loc in loc frunzulite de patrunjel. Am bagat tava la cuptor circa 10 minute (depinde de cuptorul fiecarui). Cu grija am desprins hartia de copt am pus branza topita, am continuat cu sunca feliata, am rulat in hartia de copt si am lasat doar cateva minute.
Aceata rulada e foarte buna pentru masa de Pasti, Craciun sau Revelion.
Va doresc pofta buna!
Mai multe delicii gasiti pe blogul: Liligospodini.blogspot.com
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii