Restaurantul The Harbour, Situat în zona pieței Amzei din București, împlinește în luna martie un deceniu de când oferă oaspeților săi o atmosferă specială și bucate alese.

„The Harbour a luat naștere după o expediție prin Europa. Este ca atunci când te oprești într-un port și îți dorești o mâncare gustoasă, într-un mediu care să te facă să te simți bine-venit. Tema restaurantului este maritimă, un port din care nu lipsesc hublourile, detaliile marinărești sau mâncarea variată, care să acopere gusturile cât mai multor călători. Ne-am dorit să oferim publicului bucureștean un concept bine închegat, la pachet cu servicii la standarde europene și o calitate constantă a preparatelor din meniu”, a declarat Ioana Istrati, General Manager al restaurantului The Harbour.

Clienții The Harbour sunt atât români, cât și străini, din mediile business, politic sau artistic, precum și persoane care aleg restaurantul ca pe o alternativă zilnică pentru prânz și cină. Cele mai apreciate preparate de-a lungul celor 10 ani au fost: Pulpa de rață pe varză călită, Borșul de gâscă dolofană, Tocăniță marinărească, Tiramisu și Tortul casei. O dată cu luna aniversară, meniul se îmbogățește cu noi preparate, dintre care amintim: File de pește spadă cu piure de legume, Saramură de sturion, Carpaccio de caracatiță cu tartar de roșii, File de somon în foietaj cu spanac și mozzarella, precum și un desert surpriză ce va fi disponibil din 1 martie.

În cei 10 ani de funcționare, restaurantul a întâmpinat mai mult de jumătate de milion de oaspeți, a organizat și a găzduit peste 150 de petreceri private (botezuri, aniversări sau petreceri surpriză), peste 280 de petreceri corporate, precum a și inițiat diverse evenimente. Dintre acestea din urmă, cele mai cunoscute și apreciate au fost: “Nopți albe la The Harbour” alături de vedete autohtone, “Portul navigatorilor internetului” sau “Calătoriile gastronomice în jurul lumii” – pe parcursul cărora Chefi consacrați în diferite bucătării internaționale au gătit pentru o seară la restaurantul The Harbour.

În 2013 restaurantul The Harbour a primit Certificatul de excelență din partea portalului internațional de călătorii Tripadvisor, iar în 2014 același portal a inclus restaurantul The Harbour în lista „Trending Now in Bucharest” (lista restaurantelor bucureștene la modă).

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii