10 ani de bun gust cu restaurantul The Harbour

Restaurantul The Harbour, Situat în zona pieței Amzei din București, împlinește în luna martie un deceniu de când oferă oaspeților săi o atmosferă specială și bucate alese.

10 ani de bun gust cu restaurantul The Harbour

„The Harbour a luat naștere după o expediție prin Europa. Este ca atunci când te oprești într-un port și îți dorești o mâncare gustoasă, într-un mediu care să te facă să te simți bine-venit. Tema restaurantului este maritimă, un port din care nu lipsesc hublourile, detaliile marinărești sau mâncarea variată, care să acopere gusturile cât mai multor călători. Ne-am dorit să oferim publicului bucureștean un concept bine închegat, la pachet cu servicii la standarde europene și o calitate constantă a preparatelor din meniu”, a declarat Ioana Istrati, General Manager al restaurantului The Harbour.

Clienții The Harbour sunt atât români, cât și străini, din mediile business, politic sau artistic, precum și persoane care aleg restaurantul ca pe o alternativă zilnică pentru prânz și cină. Cele mai apreciate preparate de-a lungul celor 10 ani au fost: Pulpa de rață pe varză călită, Borșul de gâscă dolofană, Tocăniță marinărească, Tiramisu și Tortul casei. O dată cu luna aniversară, meniul se îmbogățește cu noi preparate, dintre care amintim: File de pește spadă cu piure de legume, Saramură de sturion, Carpaccio de caracatiță cu tartar de roșii, File de somon în foietaj cu spanac și mozzarella, precum și un desert surpriză ce va fi disponibil din 1 martie.

În cei 10 ani de funcționare, restaurantul a întâmpinat mai mult de jumătate de milion de oaspeți, a organizat și a găzduit peste 150 de petreceri private (botezuri, aniversări sau petreceri surpriză), peste 280 de petreceri corporate, precum a și inițiat diverse evenimente. Dintre acestea din urmă, cele mai cunoscute și apreciate au fost: “Nopți albe la The Harbour” alături de vedete autohtone, “Portul navigatorilor internetului” sau “Calătoriile gastronomice în jurul lumii” – pe parcursul cărora Chefi consacrați în diferite bucătării internaționale au gătit pentru o seară la restaurantul The Harbour.

În 2013 restaurantul The Harbour a primit Certificatul de excelență din partea portalului internațional de călătorii Tripadvisor, iar în 2014 același portal a inclus restaurantul The Harbour în lista „Trending Now in Bucharest” (lista restaurantelor bucureștene la modă).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise