10 ani de bun gust cu restaurantul The Harbour

Restaurantul The Harbour, Situat în zona pieței Amzei din București, împlinește în luna martie un deceniu de când oferă oaspeților săi o atmosferă specială și bucate alese.

10 ani de bun gust cu restaurantul The Harbour

„The Harbour a luat naștere după o expediție prin Europa. Este ca atunci când te oprești într-un port și îți dorești o mâncare gustoasă, într-un mediu care să te facă să te simți bine-venit. Tema restaurantului este maritimă, un port din care nu lipsesc hublourile, detaliile marinărești sau mâncarea variată, care să acopere gusturile cât mai multor călători. Ne-am dorit să oferim publicului bucureștean un concept bine închegat, la pachet cu servicii la standarde europene și o calitate constantă a preparatelor din meniu”, a declarat Ioana Istrati, General Manager al restaurantului The Harbour.

Clienții The Harbour sunt atât români, cât și străini, din mediile business, politic sau artistic, precum și persoane care aleg restaurantul ca pe o alternativă zilnică pentru prânz și cină. Cele mai apreciate preparate de-a lungul celor 10 ani au fost: Pulpa de rață pe varză călită, Borșul de gâscă dolofană, Tocăniță marinărească, Tiramisu și Tortul casei. O dată cu luna aniversară, meniul se îmbogățește cu noi preparate, dintre care amintim: File de pește spadă cu piure de legume, Saramură de sturion, Carpaccio de caracatiță cu tartar de roșii, File de somon în foietaj cu spanac și mozzarella, precum și un desert surpriză ce va fi disponibil din 1 martie.

În cei 10 ani de funcționare, restaurantul a întâmpinat mai mult de jumătate de milion de oaspeți, a organizat și a găzduit peste 150 de petreceri private (botezuri, aniversări sau petreceri surpriză), peste 280 de petreceri corporate, precum a și inițiat diverse evenimente. Dintre acestea din urmă, cele mai cunoscute și apreciate au fost: “Nopți albe la The Harbour” alături de vedete autohtone, “Portul navigatorilor internetului” sau “Calătoriile gastronomice în jurul lumii” – pe parcursul cărora Chefi consacrați în diferite bucătării internaționale au gătit pentru o seară la restaurantul The Harbour.

În 2013 restaurantul The Harbour a primit Certificatul de excelență din partea portalului internațional de călătorii Tripadvisor, iar în 2014 același portal a inclus restaurantul The Harbour în lista „Trending Now in Bucharest” (lista restaurantelor bucureștene la modă).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise