Berăria H, cea mai mare berărie din Sud-Estul Europei, anunță venirea Chefului Cătălin Scărlătescu în cadrul echipei, începând cu luna februarie. Responsabilitățile lui Scărlătescu nu țin doar de crearea unor noi rețete pentru preparatele din meniul berăriei, ci și de coordonarea și optimizarea echipei de bucătari și furnizori, dar și redesenearea fluxului operațional și a procedurilor din bucătărie. Astfel, gustul mâncării va fi, la rândul său, un diferențiator cheie pentru Berăria H.
 
“De la început, Berăria H a fost un proiect al superlativelor: cel mai mare spațiu dedicat unei berării în Sud Estul Europei și cel mai mare număr de evenimente de anvergură pentru toți amatorii de distracție. După 5 luni de la lansare, vrem ca și despre meniul Berăriei H să se vorbească la superlativ. Practic, o dată cu venirea lui Cătălin Scărlătescu - cel mai bun Chef din România - facem trecerea de la mâncare bună la mâncare memorabilă.”, a declarat Vlad Dumitru - General Manager al Berăriei H.  
 
Astfel, începând cu data de 19 februarie, oricine va trece pragul Berăriei H va putea comanda din cele peste 50 de preparate disponibile în noul meniu, toate purtând semnătura Chefului Cătălin Scărlătescu: de la supa cremă de pește și până la hamburgerul din carne de Black Angus, cu dulceață de ceapă și camembert, totul într-o chiflă după o rețetă originala a lui Scărlătescu.   
 
“Noul meniu al Berăriei H este, pur și simplu, chimie, fizică și matematică. Mâncarea nu este una sofisticată, ci mai degrabă clasică, cu specific de berărie. Nu există preparate vedetă, toate trebuie încercate: cârnații, ciolanul, șnițelul vienez, dar și preparatele din carne de porc mangalița sau coaste scurte de vită. Începând cu 19 februarie vă invit să vă convingeți că gustul este cu adevărat fabulos.”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii