Cătălin Scărlătescu vine la Berăria H

Berăria H, cea mai mare berărie din Sud-Estul Europei, anunță venirea Chefului Cătălin Scărlătescu în cadrul echipei, începând cu luna februarie. Responsabilitățile lui Scărlătescu nu țin doar de crearea unor noi rețete pentru preparatele din meniul berăriei, ci și de coordonarea și optimizarea echipei de bucătari și furnizori, dar și redesenearea fluxului operațional și a procedurilor din bucătărie. Astfel, gustul mâncării va fi, la rândul său, un diferențiator cheie pentru Berăria H.  

Cătălin Scărlătescu vine la Berăria H

“De la început, Berăria H a fost un proiect al superlativelor: cel mai mare spațiu dedicat unei berării în Sud Estul Europei și cel mai mare număr de evenimente de anvergură pentru toți amatorii de distracție. După 5 luni de la lansare, vrem ca și despre meniul Berăriei H să se vorbească la superlativ. Practic, o dată cu venirea lui Cătălin Scărlătescu - cel mai bun Chef din România - facem trecerea de la mâncare bună la mâncare memorabilă.”, a declarat Vlad Dumitru - General Manager al Berăriei H.
Astfel, începând cu data de 19 februarie, oricine va trece pragul Berăriei H va putea comanda din cele peste 50 de preparate disponibile în noul meniu, toate purtând semnătura Chefului Cătălin Scărlătescu: de la supa cremă de pește și până la hamburgerul din carne de Black Angus, cu dulceață de ceapă și camembert, totul într-o chiflă după o rețetă originala a lui Scărlătescu.
“Noul meniu al Berăriei H este, pur și simplu, chimie, fizică și matematică. Mâncarea nu este una sofisticată, ci mai degrabă clasică, cu specific de berărie. Nu există preparate vedetă, toate trebuie încercate: cârnații, ciolanul, șnițelul vienez, dar și preparatele din carne de porc mangalița sau coaste scurte de vită. Începând cu 19 februarie vă invit să vă convingeți că gustul este cu adevărat fabulos.”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise