Cătălin Scărlătescu vine la Berăria H

Berăria H, cea mai mare berărie din Sud-Estul Europei, anunță venirea Chefului Cătălin Scărlătescu în cadrul echipei, începând cu luna februarie. Responsabilitățile lui Scărlătescu nu țin doar de crearea unor noi rețete pentru preparatele din meniul berăriei, ci și de coordonarea și optimizarea echipei de bucătari și furnizori, dar și redesenearea fluxului operațional și a procedurilor din bucătărie. Astfel, gustul mâncării va fi, la rândul său, un diferențiator cheie pentru Berăria H.  

Cătălin Scărlătescu vine la Berăria H

“De la început, Berăria H a fost un proiect al superlativelor: cel mai mare spațiu dedicat unei berării în Sud Estul Europei și cel mai mare număr de evenimente de anvergură pentru toți amatorii de distracție. După 5 luni de la lansare, vrem ca și despre meniul Berăriei H să se vorbească la superlativ. Practic, o dată cu venirea lui Cătălin Scărlătescu - cel mai bun Chef din România - facem trecerea de la mâncare bună la mâncare memorabilă.”, a declarat Vlad Dumitru - General Manager al Berăriei H.
Astfel, începând cu data de 19 februarie, oricine va trece pragul Berăriei H va putea comanda din cele peste 50 de preparate disponibile în noul meniu, toate purtând semnătura Chefului Cătălin Scărlătescu: de la supa cremă de pește și până la hamburgerul din carne de Black Angus, cu dulceață de ceapă și camembert, totul într-o chiflă după o rețetă originala a lui Scărlătescu.
“Noul meniu al Berăriei H este, pur și simplu, chimie, fizică și matematică. Mâncarea nu este una sofisticată, ci mai degrabă clasică, cu specific de berărie. Nu există preparate vedetă, toate trebuie încercate: cârnații, ciolanul, șnițelul vienez, dar și preparatele din carne de porc mangalița sau coaste scurte de vită. Începând cu 19 februarie vă invit să vă convingeți că gustul este cu adevărat fabulos.”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute

Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosi

Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosi

Descopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...

Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosi
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromata

Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromata

Incearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...

Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise