Comanda mâncare din stațiile de metrou cu aplicaţia FoodPanda

Campania se adresează tuturor bucureștenilor posesori de device-uri mobile, tabletă sau smartphone cu sisteme de operare iOs sau Android, care își pot descărca gratuit  aplicația foodpanda, și comanda rapid și simplu felul de mâncare preferat. Toate panourile foodpanda afișate în stațiile de metrou includ și un QR code universal, pentru iOs și Andoid, cu ajutorul căruia pot descărca pe loc aplicația din Appstore sau Google Play.

Comanda mâncare din stațiile de metrou cu aplicaţia FoodPanda

“Mesajul campaniei este unul simplu, facem un call to action către toți bucureștenii utilizatori de smartphone, prea ocupați sau concentrați pe task-urile de la muncă, care sar regulat peste mesele zilei. Orice masă este importantă, iar aplicația foodpanda este cel mai simplu și la îndemână instrument prin care își pot comanda felul sau meniul preferat. Nu trebuie decât să o descarce gratuit din Appstore sau Google Play și au acces imediat la o diversitate de meniuri oferite de peste 150 de restaurante din București, toate pe o singură aplicație”, declară Dan Macarie, Country Manager foodpanda România.

Reprezentanții foodpanda estimează o creștere de până la 50% a numărului de comenzi prin aplicație, în perioada campaniei.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu aproape 200 de restaurante din București și Cluj-Napoca, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

Fondată în 2012, foodpanda, împreună cu brandul afiliat hellofood, este grupul lider al platformelor online de comenzi de mâncare, activ în 37 de țări. Compania le oferă restaurantelor posiblitatea de a își aduce meniurile în mediul online, extinzându-și astfel baza de clienți. Pentru consumatori, grupul foodpanda/hellofood oferă un mediu online cu un larg spectru gastronomic, din care clienții pot alege utilizând atât platforma online, cât și aplicația mobilă foodpanda, disponibilă gratuit în AppStore și Google Play; foodpanda se ocupă de procesarea comenzii și transmiterea acesteia către restaurant, care se ocupă de livrare.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura