Sfarsitul vacantei celor mici coincide cu incheierea perioadei de concediu si pentru cei mari, astfel incat ritmul intregii familii revine la normal si chiar si in bucatarie lucrurile se desfasoara mai organizat, anticipand nevoia unei gustari pentru fiecare. Ne-am gandit ca tema "intoarcerii la pachetele", fie ele pentru scoala, pentru serviciu sau pentru orice activitate ca implica deplasare si necesitatea unei gustari, este foarte potrivita pentru aceasta perioada. Va provocam asadar sa ne aratati retetele pachetelelor pregatite de voi cu drag, iar noi va rasplatim cu superpremii. IATA CUM PARTICIPI LA CONCURS:

Inscrie in perioada 6 - 30 septembrie 2016 pe site-ul nostru cele mai gustoase pachetele* pe care le pregatesti pentru tine sau pentru cei dragi, mari sau mici, fie ca ai sau nu copii sau nepotei. 

*Participa la concurs toti utilizatorii Gustos.ro care inscriu in intervalul amintit minim 5 retete care respecta tema concursului.


PREMII

*** Participantii care inscriu cele mai apreciate retete, atat de public (prin Like si Share), cat si de juriu, vor fi premiate cu:


Premiul 1: Mixer compact cu bol BrevillePremiul 2: Duetto Oala 20cm + capac TefalPremiul 3: Set tigai Just, 24cm si 28 cm Tefal**************************************************

Desemnarea castigatorilor se va face prin cumularea votului public cu cel al juriului, astfel:
Votul Publicului - o pondere de 50% din punctajului final va fi data de numarul de aprecieri ale publicului (like-uri si share-uri ale retetelor inscrise)
Votul Juriului - 50% din punctajul final va fi acordat de juriul format din echipa Gustos.ro, care va aprecia: aspectul preparatului final, combinarea ingredientelor


Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.

Castigatorii vor fi anuntati pe 3 octombrie 2016.

**************************************************

Cum incarcati retete in site pentru a participa la concurs?

Pentru a incarca in site-ul Gustos.ro retetele participante este necesar sa aveti un cont in site si sa urmati acesti pasi:

1. Va autentificati in contul de utilizator Gustos.ro
2. Accesati link-ul "Profilul tau"
3. Apasati butonul "Adaga reteta"
4. Completati formularul si incarcati fotografiile (Browse)
5. Verificati si postati reteta


Mult succes!

Cu drag,
Echipa Gustos

**************************************************

3 octombrie 2016
CASTIGATORII

Multumim tuturor participantilor la ultimul nostru concurs culinar, care ne-au surprins atat de placut cu ideile lor de pachetele pentru mici si mari! Mamele sau sotiile in cautare de noi variante de gustari la pachet va sunt de asemenea recunoscatoare :)

Ne face placere sa ii anuntam pe cei 3 castigatori ai concursului, in urma cumularii clasamentului juriului cu cel dat de aprecierile primite din partea publicului:


andraconstantinescu  - Premiul 2 (Duetto Oala 20cm + capac Tefal)

Dya_Dy - Premiul 3 (Set tigai Just, 24cm si 28 cm Tefal)

Felicitari!

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii