De Paşte, dăruieşte cel mai dulce cadou de la Paul

În perioada sărbătorilor de Paşte, brutăriile Paul își îmbogăţesc meniul cu produse concepute special pentru mesele festive sau pentru a fi dăruite celor dragi. Pentru a accentua atmosfera sărbătorilor, Paul a pregătit o gamă de preparate tradiţionale compusă din cinci sortimente de cozonaci, pască, prăjituri şi dulciuri în formă de iepuraşi de ciocolată.  

De Paşte, dăruieşte cel mai dulce cadou de la Paul

În gama dedicată sărbătorilor se găsesc cozonaci cu nucă şi amarene, cu nucă şi portocală, cu nucă şi stafide, Cramique sucre raisins (cozonac cu lapte, unt şi stafide) şi Brioche sucre chocolat (cozonac cu lapte, unt şi ciocolată). De asemenea, nu lipseşte nici tradiţionala pască cu brânză, ouă, stafide şi unt.
Şi în acest an, brutăriile Paul vor avea în meniul de Paşte renumitele deserturi precum: Millefeuille Oeuf Choco (prăjitură decorată cu ouă din ciocolată și alune), Lapin chocolat au lait, (iepuraş din ciocolată cu lapte), Amandes assorti au chocolat (migdale şi alune în ciocolată) şi Sucette chocolat lapin (acadele din ciocolată cu lapte).
„Gama noastră de produse pentru Paşte a fost lansată din dorinţa de a fi mereu la dispoziţia clienţilor cu produse alternative, de calitate, gustoase şi inedite. Deserturile din această colecție pun în valoare gusturile și ingredientele specifice Paștelui în cele mai inspirate rețete franțuzești”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.
Produsele Paul dedicate sărbătorilor de Paşte sunt disponibile în brutării până la data de 13 aprilie 2015. Acestea pot fi comandate pentru acasă, birou sau pot fi savurate în brutării. Mai multe detalii se găsesc pe pagina de Facebook a Paul România.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise