iSense Solutions: Românii sunt mari consumatori de ouă

Oul este unul dintre cele mai importante alimente ale românilor, întrucât 93% dintre persoanele din mediul urban le consumă, potrivit unui studiu realizat de compania iSense Solutions. Mai mult decât atât, 83% dintre aceştia consumă ouă de cel puţin 2-3 ori în fiecare săptămână.

iSense Solutions: Românii sunt mari consumatori de ouă

Indiferent de modul de preparare, românii preferă să mănânce ouă la micul dejun, însă acestea sunt consumate şi la prânz, la cină, la pachet la şcoală sau la serviciu sau ca gustare între mese.
Atunci când cumpără ouă, cei mai mulţi români (94%) îşi doresc ca acestea să fie proaspete, însă alte criterii pe care le iau în considerare sunt raportul calitate-preţ (87%), originea cât mai naturală (să provină de la găini hrănite natural – 85%) şi gustul cât mai asemănător cu cel al ouălor de ţară (84%).
Potrivit studiului, cea mai apreciată marcă de ouă de în rândul bucureştenilor este Familia Toneli, aproape jumătate dintre aceştia (48%) consumând aceste ouă în ultimele 12 luni.
„Pentru bucureşteni, care sunt de obicei şi mai atenţi decât restul românilor la calitatea produselor, brandul care a reuşit să răspundă cel mai bine preferinţelor consumatorilor (produse proaspete, raport bun calitate-preţ, origine naturală şi gust ca la ţară) este Familia Toneli: 1 din 2 bucureşteni o consumă, iar 27% sunt loiali acestei mărci (o consumă cel mai des). Aceste rezultate sunt impresionante, ţinând cont că vorbim despre o piaţă pe care nu ne-am aştepta, în mod normal, ca marca să fie atât de importantă”, afirmă Andrei Cânda, Managing Partner iSense Solutions.
Studiul a fost realizat online de către compania iSense Solutions pe un eșantion de 1.000 de respondenți, membri ai Panelului ResearchRomania.ro. Datele sunt reprezentative pentru mediul urban. Rezultatele au un grad de eroare de +/-3%, la un nivel de încredere de 95%.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise