Cunoscut drept una dintre cele mai utilizate formule de conservare a laptelui şi totodată foarte popular în diverse colţuri ale lumii (Asia, Rusia, Brazilia, India, Filipine, SUA, Austria), laptele condensat este puţin cunoscut la noi şi aproape deloc utilizat. Ştiaţi că laptele condensat este indispensabil pentru prepararea cafelei vietnameze şi a ceaiului malaiesian? Sau că pentru băutul ceaiului negru în Hong Kong laptele condensat este esenţial? De asemenea, în Asia, laptele condensat este un aliment de bază, fiind consumat direct pe pâine prăjită, că alternativă pentru gem.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii