Cu meniu turcesc în combinații moderne, servire de tip american și ambalaje elegante  pentru kebab-uri și deserturi, Divan Express schimbă standardul în lumea fast-food-ului.


Butikul de kebapuri se găsește acum și în Centrul Vechi, în cel mai mare fast-food din Centrul Vechi. Cu un spațiu de 360 de mp, Divan Express aduce un meniu turcesc de tip street food cu multe combinații moderne de ingrediente. Astfel, bucureștenii vor putea găsi aici kebab cu coacăze uscate, muguri de pin, rodie, miere picantă, rucola, trufe negre, avocado, vinete coapte, brânzeturi turcești și foarte multe deserturi făcute în casă: baklava, cataif cu fistic, plăcintă de portocale.
 
Conceptul Kebap Butik cumulează rețete în combinații cosmopolite și îndrăznețe, semnate de chef-ul turc Didem Senol cu care s-a realizat o colaborare specială pentru acest proiect și un mod complet inovator de servire pentru acest tip de mâncare, în stil american, unde comanda este preluată și servită rapid la casă într-un ambalaj elegant din carton alimentar. Bucătăria este aflată în totalitate la vedere.
 
Modificarea bucătăriei, arhitecturii și a designului interior sunt semnate în continuare de cunoscutul arhitect Cristian Corvin și respectă linia inițiată în spațiul din Piața Romană. 
 
Divan Express funcționează în regim non-stop și se găsește pe strada Franceza, nr. 46.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii