O reteta delicioasa si usor de pregatit.

Ingrediente pentru 4 persoane:

1/2 kg. carne de porc sau de piept de pui dupa cum va place,1 1/2 ardei rosu taiat marunt, 2 cepe tocate marunt,o lingurita maghiran, sare marina neiodata, 1/4 lingurita  piper boabe,1/4 boabe de coriandru un pic sfaramate, 3 foi de dafin, o lingurita mustar, una de zahar, una de faina, un pahar de vin alb sec, o cutie de rosii pasate, 3 castraveti murati dati pe razatoarea marunta.

Mod de preparare:

Taiem carnea bucati micute, presaram cu sare, piper si maghiran si perpelim bine intr-o tigaie pana se face pe toate partile.Calim ceapa si ardeiul rosu foarte marunt tocate. Separat  omogenizam o lingurita mustar, una de zahar, una de faina, putina sare intr-un castron impreuna cu rosiile pasate, dupa care turnam peste ceapa+ardeiul dupa ce s-au calit. Se adauga coriandrul, piperul boabe si frunzele de dafin. Se lasa sa dea citeva clocote si se pun  castravetii murati dati pe razatoarea mica si storsi, paharul de vin, apoi se adauga carnea. Daca este sosul prea putin si prea gros se mai poate adauga apa. Dupa citeva clocote se opreste. Servim cu piure de cartofi si un vinsor alb sec alaturi.

Pofta buna!

Pana data viitoare va astept si pe http://papagheorghiu.blogspot.com si pe www.papagheorghiu.ro. Sa auzim numai de bine!

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto