
Ingrediente:
300 gr. biscuiti maruntiti (Popular sau Pettite Beure),
100 gr. unt,
750 gr. branza proaspata de vaci (sau Ricotta),
3 oua,
150 gr. zahar pudra,
12 gr. gelatina,
coaja rasa si confiata de la 4 portocale + zeama de la ele,
250 ml smantana de frisca batuta;
Pentru decor: 4 linguri de sirop de portocale si o lingurita de gelatina inmuiata in prealabil in apa rece.
Mod de preparare:
Biscuitii maruntiti se amesteca cu untul inmuiat si se modeleaza pe fundul unei tavi. Branza se amesteca cu coaja de portocala confiata si galbenusurile puse pe rand. Gelatina se inmoaie in sucul de portocale, peste care se adauga zaharul si se pune un pic la incalzit pe foc. Albusele se bat spuma iar cand se intaresc se adauga compozitia cu zahar si gelatina si suc incalzite. Dupa ce se amesteca cu branza si cu frisca. Compozitia se toarna peste blat in tava si se niveleaza cu paleta. Se decoreaza cu siropul de portocale in care s-a pus o lingura de gelatina si cu frisca proaspat batuta. Seviti cu un pahar de suc proaspat stors de portocale (eventual rosii).
Kali Orexi!Pofta Buna!
Va mai astept cu alte minunatii grecesti si nu numai pe http://papagheorghiu.blogspot.com si pe www.papagheorghiu.ro.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS- C9500 pentru gama C9500
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pana la 12 rate
- 0 comentarii