O reteta delicioasa, perfecta pentru vara.
Ingrediente:
1 kg sardele,
4-5 rosii mari coapte date pe razatoare,
2 capatani de usturoi,
1/4 ceasca ulei de masline extravirgin cu mirodenii,
sare si piper dupa gust,
patrunjel maruntit pentru garnisit si lamaie cui ii place.
Mod de preparare:
Se curata pestii, se scot intestinele si branhiile, se spala bine ( eu le-am taiat si capetele). Se unge o tava termorezistenta cu ulei se asaza pestisorii dati cu sare si piper bine pe toate partile, se pune usturoiul dat pe razatoare si rosiile. Se da la cuptor pt. 30 minute (primele 10 minute la foc mare dupa care la mediu pana la sfarsit) si se serveste cald preparatul, ornat cu patrunjel si cu lamaie alaturi, cu cartofi natur. Este bine venit un pahar de Retzina rece.
Kali Orexi!Pofta Buna!
Pana saptamana viitoare va astept si pe Papagheorghiu.blogspot.com si pe www.papagheorghiu.ro.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii