Aperitiv cu foietaj si masline

Este un aperitiv din bucataria franceza, foarte delicios si usor de facut.

Aperitiv cu foietaj si masline

Ingrediente

-300 gr masline

-aluat de foietaj din comert

-3 catei usturoi pisati

-ulei de masline

-parmezan ras

Mod de preparare

Se scot samburii maslinelor, daca au. In robotul de bucatarie se pun maslinele, usturoiul si se mixeaza pana cand se face o pasta, se adauga si ulei de masline.

Se intinde pasta obtinuta (la mine nu a iesit pasta, o crema, cred ca din cauza robotului, insa au iesit si asa foarte bune) pe foaie apoi se pune parmezanul ras si se ruleaza. Se da la frigider sa se intareasca apoi se taie felii. Se coc timp de 10 min.

Mai multe retete gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine