Briose cunoscute sub numele de chocolate lava, foarte bune, sunt o nebunie.
Ingrediente
4 portii
-2 oua
-2 linguri zahar
-2 linguri faina
-200 gr ciocolata
-100 gr unt
Mod de preparare
Ouale se amesteca bine cu faina si zaharul, rezulta o crema. Ciocolata se pune la topit cu untul apoi se amesteca cu ouale cate putin.

Se ung formele cu unt se tapeteaza cu zahar. Se toarna compozitia obtinuta in forme si se coace 10 min. La mine au stat 13min si intriorul a fot mai putin cremos. Daca le tineti 10 minute interiorul va fi lichid.
Se servesc fierbinti, acompaniate de fructe de padure, sos de caramel sau cu ce vreti voi.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii