Friptura de porc cu miere

Daca sunteti in lipsa de idei va propun o reteta de friptura de porc altfel, cu sigurnata o sa va incantati musafirii.

Friptura de porc cu miere

Ingrediente

- cotlet de porc

-3 catei de usturoi

-400 ml vin alb

-condiment picant

- boia dulce

- sos chili

- miere

-sare, piper

-rozmarin

-sos worchester

Mod de preparare

Se pune cotletul de porc intr-un vas , se condimeteaza pe toate partile cu un amestec din sare, peper, condimet picat, usturoi, boia dulce(putina), rozmarin dupa care se toarna vinul , sosul worcheste amestecul ar trebui sa acopere carnea si se lasa la macerat pe noapte.

A doua zi se scoate coteltul din vasul in care a stat peste noapte se pune in tava cu 200 ml din amestecul in care a stat iar sub cotlet se pune soric(asta pt a nu se arde carnea) si se da la cuptor timp de 1ora si 20 min chiar si 2 ore in functie de cat de gros este. Se mai unge din cand in cand cu o pensula carnea sa nu se arda. Dupa ce a tecut timpul se pune peste cotlet sos de chili se unge bine pe parti si apoi mierea(100 gr) se mai lasa la cuptor inca 20 min.

Mai multe retete gasiti pe blogul "Retete pentru incepatori si nu numai".

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise