Daca sunteti in lipsa de idei va propun o reteta de friptura de porc altfel, cu sigurnata o sa va incantati musafirii.

Ingrediente
- cotlet de porc
-3 catei de usturoi
-400 ml vin alb
-condiment picant
- boia dulce
- sos chili
- miere
-sare, piper
-rozmarin
-sos worchester

Mod de preparare
 Se pune cotletul de porc intr-un vas , se condimeteaza pe toate partile cu un amestec din sare, peper, condimet picat, usturoi, boia dulce(putina), rozmarin dupa care se toarna vinul , sosul worcheste amestecul ar trebui sa acopere carnea si se lasa la macerat pe noapte.
A doua zi se scoate coteltul din vasul in care a stat peste noapte se pune in tava cu 200 ml din amestecul in care a stat iar sub cotlet se pune soric(asta pt a nu se arde carnea) si se da la cuptor timp de 1ora si 20 min chiar si 2 ore in functie de cat de gros este. Se mai unge din cand in cand cu o pensula carnea sa nu se arda. Dupa ce a tecut timpul se pune peste cotlet sos de chili se unge bine pe parti si apoi mierea(100 gr) se mai lasa la cuptor inca 20 min.

Mai multe retete gasiti pe blogul "Retete pentru incepatori si nu numai".

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto