
Ingrediente
- 1 piept de pui
- 200 gr carne tocata vita/ porc/pui
- 1 ceapa
- sare, piper
- patrunjel
- 2 linguri orez
- boia
- mustar
- boabe mustar
- boabe piper
- 2 morcovi
- 1 castravete murat
Mod de preparare:
Pieptul de pui fara os se taie in asa fel incat atunci cand dupa ce il batem sa se poate rula. Carnea tocata se amesteca cu orez, sare, piper, putina boia dulce, ceapa tocata, patrunjel. Morcovul si castravetele se taie pai.

Se ia o folie de aluminiu, se unge cu putin ulei, apoi cu mustar, se presara boabe de piper si mustar, putina boia si se pune pieptul de pui, condimentam pieptul cu sare si foarte putin piper apoi punem carnea tocata, morcovul si castravetele , rulam bine si impachetam folia.
Se da la cuptor aprox. 45 min.
Ganitura: o salata de pastai cu maioneza si cartofi la cuptor
Mai multe retete gustoase gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.
Recomandari pentru tine si casa ta
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pana la 12 rate
- 2 comentarii
-
-
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012
Arata super si eu fac asa ceva dar in plus pun cascaval ras sau felii de branza topita .
Sofia Lefterica Taranu, 13 aprilie 2014
Arata super