Astazi m-am gandit sa va prezint o reteta foarte usoara si rapida in plus foarte delicoasa de ceva dulce. Un tort rapid fara coacere si care te scoate din incurcatura daca afli ca ai oaspeti si nu ai nimic la desert.
Ingrediente
- piscoturi (2 tiple pentru o tava medie)
- 300 gr iaurt capsuni
- 300 ml frisca
- 120 gr zahar
- 1, 1/2 plic gelatina
- 3 plicuri zahar pudra
- sirop
- ciocolata granule
Mod de preparare
Iaurtul se amesteca cu zaharul pana cand acesta se topeste. Frisca se bate bine. Gelatina se prepara dupa instructiuni, apoi se amesteca cu iaurtul punand cate putin iaurt in gelatina apoi se combina toata. Se toarna iaurtul peste frisca se amesteca usor.
Piscoturile se imoaie in sirop se pun in tava de tort cu peretii detasabili pe fundul ei si pe margine apoi se toarna jumatate din crema se pune ciocolata garanule si restul se crema. Se da la frigider 1h (si 40 min. este suficient). Se orneaza dupa imaginatie si timp.
Mai multe retete gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii