Tort rapid si delicios

Astazi m-am gandit sa va prezint o reteta foarte usoara si rapida in plus foarte delicoasa de ceva dulce. Un tort rapid  fara coacere si care te scoate din incurcatura daca afli ca ai oaspeti si nu ai nimic la desert.

Tort rapid si delicios

Ingrediente

- piscoturi (2 tiple pentru o tava medie)

- 300 gr iaurt capsuni

- 300 ml frisca

- 120 gr zahar

- 1, 1/2 plic gelatina

- 3 plicuri zahar pudra

- sirop

- ciocolata granule

Mod de preparare

Iaurtul se amesteca cu zaharul pana cand acesta se topeste. Frisca se bate bine. Gelatina se prepara dupa instructiuni, apoi se amesteca cu iaurtul punand cate putin iaurt in gelatina apoi se combina toata. Se toarna iaurtul peste frisca se amesteca usor.

Piscoturile se imoaie in sirop se pun in tava de tort cu peretii detasabili pe fundul ei si pe margine apoi se toarna jumatate din crema se pune ciocolata garanule si restul se crema. Se da la frigider 1h (si 40 min. este suficient). Se orneaza dupa imaginatie si timp.

Mai multe retete gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra

Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra

Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....

Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Friptura de porc cu legume la cuptor

Friptura de porc cu legume la cuptor

Reteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...

Friptura de porc cu legume la cuptor
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise