Astazi m-am gandit sa va prezint o reteta foarte usoara si rapida in plus foarte delicoasa de ceva dulce. Un tort rapid  fara coacere si care te scoate din incurcatura daca afli ca ai oaspeti si nu ai nimic la desert.

Ingrediente
- piscoturi (2 tiple pentru o tava medie)
- 300 gr iaurt capsuni
- 300 ml frisca
- 120 gr zahar
- 1, 1/2 plic gelatina
- 3 plicuri zahar pudra
- sirop
- ciocolata granule

Mod de preparare
Iaurtul se amesteca cu zaharul pana cand acesta se topeste. Frisca se bate bine. Gelatina se prepara dupa instructiuni, apoi se amesteca cu iaurtul punand cate putin iaurt in gelatina apoi se combina toata. Se toarna iaurtul peste frisca se amesteca usor.
Piscoturile se imoaie in sirop se pun in tava de tort cu peretii detasabili pe fundul ei si pe margine apoi se toarna jumatate din crema se pune ciocolata garanule si restul se crema. Se da la frigider 1h (si 40 min. este suficient). Se orneaza dupa imaginatie si timp.

Mai multe retete gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Preda Antoaneta Camelia, 16 decembrie 2013

    Excelent

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2012

    Imi place,se face rapid si e foarte bun !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Cred ca este un tort super avand in vedere ca folosesti o crema foarte racoritoare. Felicitari !

  • naty

    naty (Chef de cuisine) , 17 mai 2011

    Multumesc fetelor, Sandie plicurile au 10 gr, Bica eu folosesc acesta crema si la torturi si la prajituri, cum faci si tu cu diferite fructe, imi place ca este foarte light

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 09 mai 2011

    Foarte bun si racoritor.Felicitari!

  • Fara foto

    Sandie (Chef de cuisine) , 06 mai 2011

    Cred ca este un tort usor si racoritor care asi vrea sa-l fac si eu. Ce gramaj au plicurile cu zahar pudra?

  • Fara foto

    Bica (Bucatar) , 06 mai 2011

    Este extraordinar de bun si foarte apreciat de intreaga mea familie.Iubim torturile cu creme usoare si racoritoare.Fac acest tort cu iaurt de capsuni si compot de ananas.Cu siropul insiropez blatul(piscoturile)iar cubuletele de ananas le incorporez in crema.Yamiiii.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 04 mai 2011

    Bun, bun si rapid de facut. Il fac si eu des, cu fructe dar...mai fac si un blat la el....