Traditia decorarii oualor dateaza inca de pe vremea grecilor si romanilor, cand acestea erau oferite cadou, fiind un semn al fecunditatii,echilbrului si al innoirii naturii. Mai mult decat atat, vopsirea oualor de Paste s-a transformat intr-o adevarata arta, iar in Romania exista o varietate de ateliere de incondeiat oua.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii