Ingrediente pentru aluatul de cupcake: ½ pahar făină albă (110 g), 110 g Rama Maestro,  ½ pahar zahăr fin (80 g),  2 ouă,  1 linguriță praf de copt, 1 linguriță extract de vanilie sau esență de vanilie 
 
Ingrediente cremă pentru cupcakes: 150 g Rama Maestro Savoare de Unt , ¾ pahar zahăr pudră (100 g),  40 g ciocolată albă,  2 lingurițe de zeamă de lămâie 
 
Decorațiuni pentru cupcakes: Ouă de ciocolată colorate 
 
Mod de preparare cupcakes:
 
1. Frecați bine Rama Maestro cu zahărul până ce capătă o consistență pufoasă și deschisă la culoare. Adăugați rând pe rând ouăle, amestecând în continuare.   2. Adăugați în compoziție făina, împreună cu praful de copt și extractul de vanilie, și amestecați până ce obțineți o compoziție omogenă. 3. Pregătiți tava pentru brioșe, punând hârtiile de brioșe în formele speciale sau folosiți niște forme de brioșe din silicon. Apoi, umpleți-le 3/4 cu amestecul obținut. Coaceți pentru aproximativ 20 de minute la 180° C, până ce se rumenesc ușor. Scoateți-le din forme, apoi lăsați-le să se răcească.  
 
Pregătire cremă: 
1. Topiți ciocolata albă la bain marie. 2. Folosind mixerul, amestecați Rama Maestro Savoare de Unt cu zahărul pudră și zeama de lămâie. Când capătă o consistență cremoasă, adăugați și ciocolata albă topită. Amestecați până ce obțineți o compoziție omogenă. 3. Decorați fiecare cupcake de Paște cu crema obținută și cu ouăle de ciocolată. Ornarea cu cremă se poate face folosind un dispozitiv seringă, un poș sau o lingură. 

Bucură-te din plin de cupcake delicios, alaturi de cei dragi! 

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto