Cupcakes de Paste

Ingrediente pentru aluatul de cupcake: ½ pahar făină albă (110 g), 110 g Rama Maestro,  ½ pahar zahăr fin (80 g),  2 ouă,  1 linguriță praf de copt, 1 linguriță extract de vanilie sau esență de vanilie   

Cupcakes de Paste

Ingrediente cremă pentru cupcakes: 150 g Rama Maestro Savoare de Unt , ¾ pahar zahăr pudră (100 g), 40 g ciocolată albă, 2 lingurițe de zeamă de lămâie

Decorațiuni pentru cupcakes: Ouă de ciocolată colorate

Mod de preparare cupcakes:

1. Frecați bine Rama Maestro cu zahărul până ce capătă o consistență pufoasă și deschisă la culoare. Adăugați rând pe rând ouăle, amestecând în continuare. 2. Adăugați în compoziție făina, împreună cu praful de copt și extractul de vanilie, și amestecați până ce obțineți o compoziție omogenă. 3. Pregătiți tava pentru brioșe, punând hârtiile de brioșe în formele speciale sau folosiți niște forme de brioșe din silicon. Apoi, umpleți-le 3/4 cu amestecul obținut. Coaceți pentru aproximativ 20 de minute la 180° C, până ce se rumenesc ușor. Scoateți-le din forme, apoi lăsați-le să se răcească.

Pregătire cremă:
1. Topiți ciocolata albă la bain marie. 2. Folosind mixerul, amestecați Rama Maestro Savoare de Unt cu zahărul pudră și zeama de lămâie. Când capătă o consistență cremoasă, adăugați și ciocolata albă topită. Amestecați până ce obțineți o compoziție omogenă. 3. Decorați fiecare cupcake de Paște cu crema obținută și cu ouăle de ciocolată. Ornarea cu cremă se poate face folosind un dispozitiv seringă, un poș sau o lingură.

Bucură-te din plin de cupcake delicios, alaturi de cei dragi!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise