25 modalitati de a reduce 100 calorii zilnic

  De cele mai multe ori, gandul ca trebuie sa reducem numarul caloriilor consumate zilnic ne ingrozeste si ne impiedica sa scapam kilogramele in plus. Dar sa reduci numarul caloriilor nu este atat de greu pe cat ai crede! Sunt suficiente cateva mici schimbari de la micul dejun si pana la cina si toate mesele ce se afla intre ele pentru a face o schimbare uriasa. Iata cateva sfaturi utile in acest sens:

25 modalitati de a reduce 100 calorii zilnic

1. Mic dejun

- Inlocuiti carnatii obisnuiti cu cei din carne de curcan.
- Alegeti varianta mini pentru covrigei sau chifle, in locul celor de marime normala.
- Inlocuiti painea din faina alba cu paine din grau integral.
- Inlocuiti laptele integral cu lapte fara grasime.
- Optati pentru o omleta cu legume din 4 albusuri de ou, in locul a 2 oua intregi.
- Consumati iaurt fara grasime in locul celui obisnuit.
- Beti un pahar cu apa in locul sucului de fructe
- Nu mai indulciti cafeaua sau ceaiul.
2. Pranz

- Inlocuiti bagheta pentru sandvis cu o bagheta din grau integral.
- Comandati o pizza cu blat subtire, nu gros.
- Mancati cartofii la cuptor simpli sau cel mult cu un singur fel de topping; de preferat este sa evitati untul sau branza si sa optati pentru smantana cu continut redus de grasime.
- Consumati peste pregatit simplu si adaugati cateva picaturi de lamaie sau de lime deasupra.
- Folositi mustar in loc de maioneza pentru sandvisuri, dar nu numai.
- Consumati carnea de pui fara piele.
- Inlocuiti cartofii prajiti cu salata.
3. Gustarea

- Alegeti serbetul in locul inghetatei.
- Consumati fructe proaspete si nu uscate.
- Inlocuiti prajiturile cu batoane cu granola.
- Consumati portii mici.
4. Cina

- Daca cinati intr-un restaurant chinezesc, alegeti orezul fiert in locul celui prajit.
- Folositi unt cu un continut redus de grasime pentru a pregati cina.
- La un restaurant obisnuit, comandati-va cina din categoria de aperitive.
- Optati pentru apa in locul bauturilor alcoolice.
- Alegeti cartofii copti in locul celor prajiti.
- Consumati paste cu sos rosu in locul celor cu sos alb, pe baza de smantana.

Sursa articol: www.weightloss.about.com
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise