Cartea “150 de alimente esentiale pentru imunitate”

Din 22 aprilie, revista Felicia va ofera “150 de alimente esentiale pentru imunitate”, o lectura indispensabila pentru toti cei care vor sa isi pastreze sanatatea si sa previna aparitia bolilor. Autoarea, Kirsten Hartvig, este cercetator in domeniul nutritiei si medic naturist renumit din Marea Britanie.

Cartea “150 de alimente esentiale pentru imunitate”

Volumul contine recomandari bazate pe rezultatele celor mai recente cercetari stiintifice si sfaturi practice desprinse din experienta autoarei. Excelent structurata, “150 de alimente esentiale pentru imunitate” ofera atat informatiile teoretice necesare, dar si propuneri practice si sfaturi concrete pentru imbunatatirea functionarii sistemului imunitar.

Prima parte a cartii prezinta sistemul imunitar si modalitatea de functionare a acestuia. Capitolul urmator este dedicat alimentelor esentiale care, in combinatie cu diferite substante nutritive, ajuta la intarirea sau reglarea sistemului imunitar. Printre alimentele care fac adevarate minuni pentru sanatate si vitalitate se numara sfecla, grepfrutul, nucile, dar si usturoiul.

În cea de-a treia sectiune a cartii veti afla care sunt cele mai frecvente afectiuni ce pot aparea atunci când sistemul imunitar este fie slabit şsi nu mai poate face fataă cu brio amenintarilor din mediul înconjurator (de la simple raceli sau gripe sezoniere la boli grave, precum cancerul sau SIDA), fie nu mai functioneaza corect, dezvoltand maladii autoimune (precum artrita reumatoida).

Pentru cititorii care doresc sa puna imediat in practica recomandarile si sfaturile incluse in cartea sa, Kirsten Hartvig a pregatit un capitol dedicat retetelor sanatoase (supe, feluri principale, deserturi, bauturi si siropuri din plante), dar si planuri de dieta diferentiate in functie de varsta.

Alimentatia corecta este cheia unui sistem imunitar puternic, capabil sa protejeze organismul, sustine Kirsten Hartvig. |n ultimii 30 de ani, studiile sistematice au confirmat faptul ca un regim nutritional deficitar, bazat pe alimente procesate chimic, afecteaza profund sanatatea. De aceea, autoarea propune cititorilor sa aleaga intotdeauna alimente proaspete si cat mai naturale.

Kirsten Hartvig, medic naturist cu experientaă, este membra a National Institute of Medical Herbalists. Hartvig are o specializare in psihoterapie si sustine cursuri de sanatate si nutritie in Danemarca si Marea Britanie. A publicat 10 carti dedicate nutritiei sanatoase, prin care “Detox Box”, “Energy Food” si “Energy Juices.”

Pachetul revista + carte “150 de alimente pentru imunitate” este de 8,5 lei si se distribuie impreuna cu editia din 22 aprilie (numarul 194) a revistei Felicia.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure