Primavara isi intra glorioasa in drepturi, iar noi, iubitorii de mancare suntem mai mult decat incantati ca in curand ne vom putea bucura de mult mai multe ingrediente decat in sezonul rece. Nu stim voi, insa noi cand ne gandim la primavara ne gandim numai la preparate proaspete, pline de culoare si de sanatate. Si tocmai din acest motiv, ne-am gandit sa vorbim astazi despre 3 dintre cele mai gustoase, des folosite si sanatoase alimente pe care ni le pune primavara la dispozitie: urzicile, leurda si ridichile.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii