Vesti bune pentru iubitorii de ciocolata neagra: un nou studiu al revistei Arhiva de Medicina Interna a demonstrat ca persoanele care consuma ciocolata in mod regulat au un o masa a corpului mai mica decat cei care nu consuma ciocolata neagra rar sau chiar deloc.
 
Autoarea acestui studiu si profesor al departamentului de medicina de la Universitatea din California, dr. Beatrice Golomb, ne incurajeaza sa cedam din cand in cand poftelor "vinovate" si sa mancam ciocolata neagra atunci cand simtim nevoia.

Beneficiile ciocolatei au fost multa vreme subiect de discutie intre expertii in nutritie. Consumul regulat de ciocolata este strans legat de activitatea intensa a metabolismului - un element cheie care ne ajuta sa scapam de kilogramele in plus. Alte studii au confirmat ca ciocolata ajuta persoanele care sufera de sensibilitate la insulina, ajutand si stabilizarea nivelului de colesterol si a presiunii sanguine.

Asadar, nu mai stati pe ganduri si dati fuga pana la frigider si savurati acea ciocolata care va asteapta de cateva zile acolo! Ciocolata este buna pentru voi - daca este consumata cu moderatie, bineinteles. 

Sursa articol: www.foodbeat.com
Sursa foto: www.flickr.com

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii