Azi va propun ceva cu mai putine calorii, o salata pentru orice anotimp si toate buzunarele, o companie placuta pentru mai multe preparate din carne sau chiar brinza.
La noi a fost cazul a citorva chiftele din carne de porc, avem printre noi un impatimit al sarmalelor si chiftelelor, cirnatilor si, bineinteles, al carnii de porc.
Ingrediente pentru 2 persoane:
-4 morcovi medii, rasi pe razatoare,
-frunzele de la 1 andiva,spalate si uscate,
-1 lingura ulei de masline,
-sucul unei 1/2 de lime si a unei 1/2 de portocala,
-2 linguri de stafide,
-1 lingurita cepsoara tocata(eu am avut doar uscata),
-sare,piper proaspat risnit,dupa gust.
Daca aveti timp, inmuiati stafidele in sucul stors de la citrice, 1/2 de ora inainte, daca nu, faceti totul pe loc. Adica amestecati intr-un borcan cu capac uleiul, sarea, piperul, sucul de citrice, stafidele, cepsoara si le agitati bine pina cind se dizolva sarea. Apoi amestecati-le cu morcovul ras. Lasati amestecul in frigider, acoperit cu folie, circa 10-15 minute, dupa care depozitati cu lingurita salata pe frunze de andive si serviti cu ceea ce v-ati propus.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Alison's Trials.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii