Salata de morcov

Azi va propun ceva cu mai putine calorii, o salata pentru orice anotimp si toate buzunarele,  o companie placuta pentru mai multe preparate din carne sau chiar brinza.

Salata de morcov

La noi a fost cazul a citorva chiftele din carne de porc, avem printre noi un impatimit al sarmalelor si chiftelelor, cirnatilor si, bineinteles, al carnii de porc.

Ingrediente pentru 2 persoane:

-4 morcovi medii, rasi pe razatoare,

-frunzele de la 1 andiva,spalate si uscate,

-1 lingura ulei de masline,

-sucul unei 1/2 de lime si a unei 1/2 de portocala,

-2 linguri de stafide,

-1 lingurita cepsoara tocata(eu am avut doar uscata),

-sare,piper proaspat risnit,dupa gust.

Daca aveti timp, inmuiati stafidele in sucul stors de la citrice, 1/2 de ora inainte, daca nu, faceti totul pe loc. Adica amestecati intr-un borcan cu capac uleiul, sarea, piperul, sucul de citrice, stafidele, cepsoara si le agitati bine pina cind se dizolva sarea. Apoi amestecati-le cu morcovul ras. Lasati amestecul in frigider, acoperit cu folie, circa 10-15 minute, dupa care depozitati cu lingurita salata pe frunze de andive si serviti cu ceea ce v-ati propus.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Alison's Trials.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura