Cum decorezi masa de Craciun

Chiar daca masa ta de Craciun este doar pentru familia tau sau pentru un numar mai mare de persoane, daca alegi sa faci tu insuti decoratiunile, dupa gustul tau, toti invitatii vor fi placut surprinsi si atmosfera va fi cu mult mai vesela. Gustos.ro iti prezinta cateva tipuri de decoratiuni pentru masa de Craciun pe care le poti face rapid, chiar acasa.

Cum decorezi masa de Craciun

1.Decoratiune cu lumanari si brad

Materiale necesare:

3 sau 5 lumanari albe, inalte

crengute de brad sau pin (naturale sau artificiale)

zapada artificiala (la tub)

fructe confiate

o tava

Instructiuni:

Aranjeaza lumanarile pe tava. Intre ele, aseaza crengutele de brad. Peste crengute, presara cateva fructe confiate, pentru culoare, apoi foloseste spray-ul cu zapada artificiala peste crengute.

2.Decoratiune cu ornamente de brad

Materiale necesare:

un castron de sticla, transparent

ornamente de brad

lumanarele

Instructiuni:

Alege un castron de sticla, preferabil transparent. In el, pune o serie de ornamente de brad de aceeasi culoare sau de culori diferite (dar nu mai mult de doua culori!), de aceeasi forma, dar marimi diferite, unele mate, altele stralucitoare. Ordoneaza-le dupa gustul tau si, in jurul castronului, aprinde cateva lumanarele de culoarea ornamentelor.

3.Decoratiune cu crengute de brad

Materiale necesare:

o tava rotunda sau patrata

o lumanare inalta

crengute de brad sau pin

cateva fundite

conuri mici de brad

Instructiuni:

Pune tava in mijlocul mesei si lumanarea in mijlocul tavii. Aranjeaza crengutele de brad in jurul lumanarii, apoi plaseaza funditele si conurile de brad printre crengute, dupa gustul tau.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise