Chiar daca masa ta de Craciun este doar pentru familia tau sau pentru un numar mai mare de persoane, daca alegi sa faci tu insuti decoratiunile, dupa gustul tau, toti invitatii vor fi placut surprinsi si atmosfera va fi cu mult mai vesela. Gustos.ro iti prezinta cateva tipuri de decoratiuni pentru masa de Craciun pe care le poti face rapid, chiar acasa. 1.Decoratiune cu lumanari si brad

Materiale necesare:

3 sau 5 lumanari albe, inalte
crengute de brad sau pin (naturale sau artificiale)
zapada artificiala (la tub)
fructe confiate
o tava

Instructiuni:
Aranjeaza lumanarile pe tava. Intre ele, aseaza crengutele de brad. Peste crengute, presara cateva fructe confiate, pentru culoare, apoi foloseste spray-ul cu zapada artificiala peste crengute.


2.Decoratiune cu ornamente de brad

Materiale necesare:
un castron de sticla, transparent
ornamente de brad
lumanarele

Instructiuni:
Alege un castron de sticla, preferabil transparent. In el, pune o serie de ornamente de brad de aceeasi culoare sau de culori diferite (dar nu mai mult de doua culori!), de aceeasi forma, dar marimi diferite, unele mate, altele stralucitoare. Ordoneaza-le dupa gustul tau si, in jurul castronului, aprinde cateva lumanarele de culoarea ornamentelor.

3.Decoratiune cu crengute de brad

Materiale necesare:
o tava rotunda sau patrata
o lumanare inalta
crengute de brad sau pin
cateva fundite
conuri mici de brad

Instructiuni:

Pune tava in mijlocul mesei si lumanarea in mijlocul tavii. Aranjeaza crengutele de brad in jurul lumanarii, apoi plaseaza funditele si conurile de brad printre crengute, dupa gustul tau.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Iuliana Balasa, 25 decembrie 2013

    multumesc pentru idee Sarbatori Fericite !

  • valentina ionita, 27 iunie 2009

    Trebuie sa ne punem imaginatia la incercare si cu multa dragoste totul o sa fie ok. Acelasi lucru este valabil si pentru prepararea bucatelor.

  • Cernea Daniela, 20 decembrie 2008

    Super, ca v-ati gandit sa ne oferiti cateva variante de decorare!