Tocatoarele din lemn sunt, probabil, unele dintre cele mai folosite ustensile din bucatarie. Pe ele taiem carnea, tocam legumele, fructele si nu numai. De-a lungul timpului, ele se pateaza, raman imbibate cu grasime si capata mirosuri ciudate, mai ales daca nu sunt curatate temeinic dupa fiecare folosire. Cum trebuie sa procedam pentru ca ele sa ramana ca noi mai mult timp? Iata cateva sfaturi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii