Si tu obisnuiesti sa faci curat o data pe saptamana in frigider, iar atunci arunci tot ce prinzi in mana pentru ca ai impresia ca alimentele cu pricina stau de prea mult timp pe acele rafturi? Ei bine, se pare ca nu este tocmai indicat sa faci acest lucru. Conform BBC News, specialistii in nutritie sustin ca ar trebui sa luam mai putin in seama data de expirare a produselor deoarece aceasta ne avertizeaza mai mult in privinta schimbarii gustului, decat a alterarii produsului in sine. Iata care sunt cinci dintre alimentele pe care le aruncam mai devreme decat ar trebui.
Ouale. Ouale pot rezista pana la cinci saptamani daca sunt depozitate corect. Asadar, nu le aruncati mai devreme, dar pastrati-le in frigider, la o temperatura de maximum 5 grade Celsius. Chiar daca spatiul special pentru depozitatul oualor se afla de obicei pe usa frigiderului, se pare ca indicat este sa nu le asezama acolo, ci pe unul dintre rafturi pentru a evita sa expunem aceste alimente la fluctuatii de temperatura.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii