Piperul se afla intotdeauna pe rafturile din bucatarie pentru ca nu ne putem inchipui ce gust ar avea mancarurile pe care le preparam fara sa le aromam cu un strop din acest minunat condiment. Cu toate acestea, se pare ca nu folosim piperul la adevarul sau potential. El poate face mai mult bine decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Iata cinci dintre beneficiile inedite pe care ni le pot oferi boabele de piper.
1. Ne ajuta sa scapam de raceala. Piperul ajuta la decongestionarea nazala, asa ca nu-ti fie teama sa piperezi mancarea din plin atunci cand simti ca te-a afectat gripa. Acesta iti va ajuta sinusurile sa se desfunde, iar tu te vei simti mult mai bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii