
1.Ora potrivita
3. Calitatea apei
4. Prima data, incearc-o
5. Spatiul de depozitare
Sursa foto: www.flickr.com
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
- 8 comentarii
-
-
Doina Cojocaru, 29 iulie 2015
Ce stiu , ca nu este indicat laptele in cafea pentru ca atenueaza aciditatea cafelei. Gusturile nu se discuta, fiecare cu preferintele lui.
-
Matei Vasile, 28 iulie 2015
corect
-
Dumitru Craciun, 20 iulie 2015
o cafea bună nu înseamnă cum o preparăm ci și ce cafea avem am văzut tot felul de cafele și de prețuri ,deci care ar fi cantitatea ideală ptr. o cafea ,cât durează eliminarea cafeinei ,în ce boli să nu bem cafea ,
-
Hasegan Valer Teodor, 18 iulie 2015
,,unde dai si unde crapa ,, asa sant articolele astea scrise de voi,va rog nu mai scrieti...
-
Marieta_Pall, 18 iulie 2015
Multumesc,am sa tin cont.
-
Ionela Barbieru, 18 iulie 2015
INTERESANT
-
Verman Vladimir, 18 iulie 2015
Corect.
Dumitru Craciun, 20 iulie 2016
prea puține sfaturi ,cum se fierbe dacă se lasă la infuzat sau o turnăm în ceașcă imediat ,care cafea este mai bună să ne uităm după preț sau după denumire?