Ai exagerat putin (mai mult) cu condimentele, iar preparatul tau este mult prea iute? Cu siguranta, este o situatie cu care majoritatea dintre noi s-au confruntat cel putin o data. Si pentru ca cel mai tare ne displace risipa in bucatarie, ne-am gandit sa va impartasim si voua cateva secretele cu ajutorul carora sa "salvati" mancarea prea iute. Este posibil ca pe unele dintre acestea sa le cunoasteti, iar daca mai sunt si altele pe care le-ati incercat, iar noi le-am omis, asteptam sa le impartasiti cu noi.
2. Adauga legume
4. Adauga dulce
5. Foloseste bulion
6. Foloseste lactate
Sursa articol: www.foodbeast.com
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii