Ai exagerat putin (mai mult) cu condimentele, iar preparatul tau este mult prea iute? Cu siguranta, este o situatie cu care majoritatea dintre noi s-au confruntat cel putin o data. Si pentru ca cel mai tare ne displace risipa in bucatarie, ne-am gandit sa va impartasim si voua cateva secretele cu ajutorul carora sa salvati mancarea prea iute. Este posibil ca pe unele dintre acestea sa le cunoasteti, iar daca mai sunt si altele pe care le-ati incercat, iar noi le-am omis, asteptam sa le impartasiti cu noi.
2. Adauga legume
4. Adauga dulce
5. Foloseste bulion
6. Foloseste lactate
Sursa articol: www.foodbeast.com
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii