Am trecut cu totii prin asta cel putin o data: avem o pofta nebuna de o prajitura delicioasa, o pregatim cu mult drag si sarguinta, iar cand o scoatem din cuptor, suntem profund dezamagiti de rezultat. Uneori este prea rumenita, alteori este necoapta; oricare dintre aceste doua rezultate ne demoralizeaza si ne face sa ne intrebam: "Cum imi pot da seama cand este prajitura mea coapta?". Si daca te gandesti ca ne putem orienta dupa timpul de coacere specificat in reteta urmarita, da-ne voie sa te contrazicem: cuptoarele sau tavile pot fi diferite, asa ca putem fi surprinsi neplacut atunci cand scoatem prajitura din cuptor.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii