Vremea calda ne invita sa iesim cat mai des la iarba verde alaturi de cei dragi. Iar daca v-ati decis deja sa mergeti la gratar, atunci nu aveti cum sa uitati acasa pestele! Si cu toate ca la prima vedere poate parea destul de dificil sa pregatesti peste la gratar, lasa-ne sa iti spunem ca nu este deloc asa. Tot ce trebuie sa faci aceste sa tii cont de aceste 5 sfaturi:
2. Foloseste un cos pentru peste
3. Foloseste folie de aluminiu
4. Foloseste o scandura
5. Folositi bete pentru frigarui
Sursa articol: www.eatingwell.com
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii