Nu ne-am putea imagina cum ar fi gatitul fara oua. Prin separarea oualor, putem face cel mai pufos pandispan sau cele mai rafinate creme de patiserie. Pentru reusita preparatelor, este recomandat sa separam complet albusurile de galbenusuri, insa acest lucru nu este deloc greu. Iata cateva sfaturi pentru a le separa complet si rapid:
2. Sparge oul de masa, nu de marginea vasului
4. Folositi 3 boluri cand spargeti mai multe oua
5. Pentru amuzament, folositi o sticla pentru a separa ouale
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii