Mai e doar putin pana la finalul primaverii, iar vara are pentru noi, in "cosul" ei, o multime de legume bogate in vitamine! Noi abia asteptam sa le punem in farfurii la micul dejun, pranz si cina. Si pentru ca stim ca si voua va plac, v-am pregatit astazi 7 trucuri pe care sa le folositi pentru a gati legumele perfect: cu un aspect placut, o textura potrivita si un gust delicios.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii