Aromele de altădată: cozonacul Boromir cu ciocolată şi portocale

Prietenii de la Boromir au pregatit o surpriza pentru Pastele care se apropie: un nou cozonac.

Aromele de altădată: cozonacul Boromir cu ciocolată şi portocale

Cunoscut din cele mai vechi timpuri, cozonacul – acel aluat pufos, aromat, dulce, îmbogăţit cu umpluturi fine de nuci, stafide sau arome de citrice – este simbolul sărbătorilor româneşti, petrecute în familie.
La fiecare astfel de moment special, Boromir este alături de tine şi familia ta şi vă surprinde cu noi sortimente delicioase din binecunoscuta gamă de cozonaci.
Anul acesta, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Boromir a creat, în completarea portofoliului de produse, noul Cozonac cu Cremă de Portocale și Ciocolată.
Miezul său pufos, dulce și aromat, se completează perfect cu cele două creme savuroase pentru care specialiștii Boromir au folosit cele mai bune ingrediente naturale, urmărind procesele de fermentare şi oferind un produs cu gust desăvârşit, o nouă dovadă a unei mărci de tradiţie.
Ambalat manual, într-o cutie elegantă cu mâner din panglică satinată, Cozonacul Boromir cu Cremă de Portocale și Ciocolată este o alegere excelentă pentru sărbători şi poate fi un dar preţios, potrivit pentru mesele de Paști petrecute în familie.

Mai multe detalii despre gama de cozonaci gasiti pe www.boromir.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise