Aromele de altădată: cozonacul Boromir cu ciocolată şi portocale

Prietenii de la Boromir au pregatit o surpriza pentru Pastele care se apropie: un nou cozonac.

Aromele de altădată: cozonacul Boromir cu ciocolată şi portocale

Cunoscut din cele mai vechi timpuri, cozonacul – acel aluat pufos, aromat, dulce, îmbogăţit cu umpluturi fine de nuci, stafide sau arome de citrice – este simbolul sărbătorilor româneşti, petrecute în familie.
La fiecare astfel de moment special, Boromir este alături de tine şi familia ta şi vă surprinde cu noi sortimente delicioase din binecunoscuta gamă de cozonaci.
Anul acesta, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Boromir a creat, în completarea portofoliului de produse, noul Cozonac cu Cremă de Portocale și Ciocolată.
Miezul său pufos, dulce și aromat, se completează perfect cu cele două creme savuroase pentru care specialiștii Boromir au folosit cele mai bune ingrediente naturale, urmărind procesele de fermentare şi oferind un produs cu gust desăvârşit, o nouă dovadă a unei mărci de tradiţie.
Ambalat manual, într-o cutie elegantă cu mâner din panglică satinată, Cozonacul Boromir cu Cremă de Portocale și Ciocolată este o alegere excelentă pentru sărbători şi poate fi un dar preţios, potrivit pentru mesele de Paști petrecute în familie.

Mai multe detalii despre gama de cozonaci gasiti pe www.boromir.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise