Anul acesta, Dr. Oetker îşi propune să dea o mână de ajutor celor care pregătesc delicii de sărbători în căutarea cadourilor potrivite pentru cele mai dragi persoane din viața lor. Crăciunul este perioada cea mai frumoasă din an, când membrii familiilor de pretutindeni se adună în jurul bradului pentru a împărtăși momente speciale. Cele mai frumoase cadouri sunt cele care vin aranjate în cutii strălucitoare, care poartă mai mult decât daruri, care aduc magie și mister. Dr. Oetker a pregătit pentru Crăciunul de anul acesta Cutia de Colecție cu valoare de cadou menită să aducă bucurie celor mai iscusite gospodine.

Ce conţine Cutia de Colecţie?
Cutia magică de la Dr. Oetker este plină de surprize cadou care ajută doamnele în bucătărie când vine vorba de prepararea dulciurilor de Sărbători pentru cei dragi. Pe lângă ingrediente și rețete pentru prăjituri, consumatoarele vor găsi în cutie un CD cu colinde românești sau internaționale, atent selecționate și o carte poștală pe care pot compune mesaje de Sărbători, celor dragi.
 
Alte noutăţi
În plus, Dr. Oetker vine în ajutorul gospodinelor cu noua gamă de Esențe pentru prăjituri. Esențele fac parte din categoria ”Ingrediente pentru prăjituri” și sunt disponibile într-o gamă largă gospodinelor care doresc să prepare dulciuri pentru cei dragi.

Gama Esențelor de 38 ml are acum o nouă rețetă ce oferă o aromă mult mai intensă dulciurilor. Clasicele variante de esențe - rom, vanilie, migdale și lămâie, sunt completate acum de noile arome cu extract natural de portocale, cafea și mentă, potrivite pentru orice tip de prăjitură.

            

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii