Aceasta este una dintre intrebarile cele mai des intalnite in randul gospodinelor de pretutindeni, caci tuturor ne place sa avem provizii in bucatarie pentru orice fel de situatie si orice fel de reteta. Cu toate acestea, nu de putine ori, avem surpriza neplacuta ca alimentele sa se strice.
I. Produse de panificatie si deserturi LUNI
Miel si manzat 9
Citrice 3
Lapte 3-6
Peste slab 6
Orez 3
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii