Nu credem ca exista persoana careia sa nu ii placa baconul. Baconul ofera preparatelor acea savoare speciala, in fata careia chiar nu ai cum sa rezisti. Si pentru ca stiti deja ca noua nu ne place deloc risipa, ne-am gandit sa venim astazi cu o solutie pentru cei care folosesc baconul in cantitati mici si din cand in cand si nu au idee ce sa faca cu surplusul ce le ramane in urma gatitului. 
 
Sunt multi dintre noi care folosesc baconul doar la gatit si nu il consuma dimineata simplu, pe paine. Si probabil ca aici vine si intrebarea: "Ce putem face cu baconul ramas"? Ei bine, raspunsul este foarte simplu: congelati-l!
 
Continutul sau ridicat in grasimi il fac perfect pentru congelare. Mai mult decat atat, atunci cand este inghetat, baconul este mult mai usor de feliat. Asadar, ai rezolvat doua probleme dintr-o singura lovitura! Continutul sau gras il face sa ramana moale chiar si atunci cand este inghetat, asa ca este foarte usor de taiat, nefiind nevoie sa il decongelezi inainte.
 
Puteti depozita in congelator o cantitate mica de bacon feliat (cat sa folositi la o reteta) in pungi inchise ermetic. In acest mod, baconul poate rezista cateva luni bune in congelator.
 
Trebuie sa mai stiti ca timpul de gatire al baconului congelat nu difera cu mult de cel al baconului aflat la temperatura camerei.
 
Sursa articol: www.seriouseats.com
Sursa foto: www.flickr.com
 

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto