Nu credem ca exista persoana careia sa nu ii placa baconul. Baconul ofera preparatelor acea savoare speciala, in fata careia chiar nu ai cum sa rezisti. Si pentru ca stiti deja ca noua nu ne place deloc risipa, ne-am gandit sa venim astazi cu o solutie pentru cei care folosesc baconul in cantitati mici si din cand in cand si nu au idee ce sa faca cu surplusul ce le ramane in urma gatitului.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii