Ne plac salatele foarte mult. Fie ca este vara, toamna sau iarna, in piete gasim tot felul de alimente proaspete si gustoase, numai bune de taiat si pus intr-o salata bogata, plina de arome si vitamine. Care este secretul unei salate gustoase? Dressingul, spunem noi (si multi altii).
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii