Iti face placere sa consumi oua fierte la micul dejun pentru ca iti ofera energia de care ai nevoie sa-ti incepi ziua? Pregatesti adesea o multime de aperitive delicioase cu oua pentru prietenii tai? Inseamna ca si tie iti va fi de mare ajutor acest sfat. Trucul urmator te va scuti de mult efort atunci cand alegi sa pregatesti oua fierte.
 
 
Fie ca alegi sa le fierbi astfel incat sa fie foarte tari, fie ca preferi varianta putin mai moale, aceasta modalitate de a coji ouale te va ajuta sa economisesti timp si te va scuti de stresul obisnuit. Banuim ca si tie ti s-a intamplat sa fierbi acest aliment, sa incerci sa il cureti si sa te alegi cu un ou total neuniform, cu gaurele pe suprafata sa. De acum inainte nu va trebui sa te mai confrunti cu aceasta problema in bucatarie. Iata cum se curata un ou repede si usor, fara batai de cap.
 
Scoate oul din frigider cu 4-5 minute inainte de a-l pune la fiert. Atunci cand apa da in clocot, pune-l inauntru cu grija si lasa-l acolo in functie de ce consistenta doresti sa aiba la final. Dupa ce oul e gata, pune-l intr-un bol pe care l-ai umplut cu apa la temperatura camerei si lasa-l acolo 3-4 minute. Sparge oul de marginea bolului si curata-l de coaja sub apa. Astfel, apa te va ajuta sa-l cureti mai usor de coaja, dar si de membrana protectoare, iar tu te vei alege cu un ou perfect, tocmai bun de servit.
 
Simplu, nu-i asa? Voi ce alte trucuri de bucatarie mai cunoasteti?

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Janos Nagy Marton, 16 mai 2014

    Tamara Panaete

  • Fara foto

    Luminita Ticolea, 23 aprilie 2014

    Eu pun sare in apa in care fierb ouale, cand le scot le pun intr-un vas ca apa rece si le las putin (se poate pune si gheata), le curat sub jet de apa

  • Fara foto

    Neagu Viorel, 04 martie 2014

    Tamara Panaete

  • Fara foto

    Tamara Panaete, 04 martie 2014

    Tamara Panaete

  • Fara foto

    kok miori, 28 ianuarie 2014

    Intodeauna dupa ce fierb ouale le pun in apa la temperatura camerei si se cojesc minunat.

  • Fara foto

    Viorica Apostol, 27 ianuarie 2014

    multumim

  • Fara foto

    Vilceanu Elena, 27 ianuarie 2014

    nu se mananca seara oua

  • Fara foto

    Cozmean Niculae, 27 ianuarie 2014

    depinde de ou,nu da intodeauna rezultate!

  • Fara foto

    Dan Simona, 23 ianuarie 2014

    Tamara Panaete

  • Fara foto

    Dan Simona, 23 ianuarie 2014

    Interesant trucul! O sa verific!

  • Fara foto

    Manu Gmz, 23 ianuarie 2014

    sau il pui in oala, pui capacul si il scuturi bine, sa se sfarme toata coaja de peretii vasului

  • Fara foto

    Barnea Cosmin Ionut, 23 ianuarie 2014

    sub jetul de la robinet e si mai bine, deoarece apa intra intre albus si coaja si da voie sa o indepartezi mai usor

  • Fara foto

    Pop Gena, 23 ianuarie 2014

    super,o sa incerc si eu

  • Fara foto

    Veronica Musat, 22 ianuarie 2014

    Minunat,in momentul asta ma duc repede sa incerc si eu trucul acesta.Este seara, dar nu mai am rabdare sa vina dimineata ca sa fierb un ou.Si mie imi este foarte greu sa curat oul cand nu se curata bine.

  • Fara foto

    Costin Cringus, 22 ianuarie 2014

    merci pentru sfat! categoric simplu!